Меню сайта
Статистика
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 Поиск
Календарь
Друзья сайта
|
Барова Людмила ПетрівнаТестові завдання Завдання для самоперевірки та контролю знань з предмету устаткування підприємств харчування
Відеофрагмети "Сучасне устаткування" Експлуатація пароконвектавтомата Експлуатація пароконвектавтомата 2 Варіння гречаної каші в пароконвектавтоматі Презентація пароконвектавтоматів Овощерезка Robot Coupe CL50 Ultra Мультирезка Moulinex Fresh Express Замес 5,5 кг теста в ASSISTENT ORIGINAL
Майстер-класи Презентація гурткової роботи на тему Італійська кухня Дріжджове тісто безопарним способом та вироби з нього Майстер-клас на тему Приготування виробів із дріжджового тіста частина 1 Майстер-клас на тему Приготування виробів із дріжджового тіста частина 2 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||