Воскресенье, 22.12.2024, 15:42
Приветствую Вас Гость | RSS

Освітній простір ДНЗ АнПАЛ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Декабрь 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

6. Методичні вказівки до ЛПР

6. Методичні  вказівки до ЛПР

Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд

Методичні  вказівки ЛПР  3 розряд

Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІІІ розряд)
 
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІV розряд)
 
Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
 

Copyright AnPAL © 2024
Создать бесплатный сайт с uCoz