Среда, 03.03.2021, 10:40
Приветствую Вас Гость | RSS

Освітній простір ДНЗ АнПАЛ

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Март 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

6. Методичні вказівки до ЛПР

6. Методичні  вказівки до ЛПР

Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд

Методичні  вказівки ЛПР  3 розряд

Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд

ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІІІ розряд)
 
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІV розряд)
 
Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
 

Copyright AnPAL © 2021
Создать бесплатный сайт с uCoz