6. Методичні вказівки до ЛПР
Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд
Методичні вказівки ЛПР 3 розряд
Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
Кваліфікація: 3 розряд
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІІІ розряд)
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІІІ розряд)
ЗБІРНИК МАТЕРІАЛІВ
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІV розряд)
обласного конкурсу на кращий робочий зошит
для ЛПР з предмету «Технологія приготування їжі з основами
товарознавства» (професія «Кухар», ІV розряд)
Збірник ЛПР з предмету
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»
«Технологія приготування їжі з основами товарознавства»