Група № 21 "кухар" |
|||
День |
Урок |
Предмет |
Викладач |
Понеділок |
1 |
Фізика і астрономія |
|
2 |
Математика |
||
3 |
Географія |
||
4 |
Біологія і екологія |
||
5 |
Фізична культура |
Колесник О. О. |
|
6 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
||
7 |
Технології |
||
8 |
Технології |
||
Вівторок |
1 |
Фізика і астрономія |
|
2 |
Українська література |
||
3 |
Виробниче навчання |
||
4 |
Виробниче навчання |
||
5 |
Виробниче навчання |
||
6 |
Виробниче навчання |
||
7 |
Виробниче навчання |
||
8 |
Виробниче навчання |
||
Середа |
1 |
Математика |
|
2 |
Фізика і астрономія |
||
3 |
Фізична культура |
Колесник О. О. |
|
4 |
Іноземна мова |
||
5 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
||
6 |
Історія України |
||
7 |
Захист України |
Дембицький Д. Ю. /Кириллова Г. С. |
|
8 |
Хімія |
||
Четвер |
1 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
|
2 |
Іноземна мова |
||
3 |
Біологія і екологія |
||
4 |
Хімія |
||
5 |
Українська мова |
||
6 |
Фізична культура |
Колесник О. О. |
|
7 |
Фізика і астрономія |
||
П’ятниця |
1 |
Географія |
|
2 |
Фізіологія харчування |
||
3 |
Українська література |
||
4 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
||
5 |
Технологія приготування їжі з основами товарознавства |
||
6 |
|
|
|
7 |
|
|
|
8 |
|
|
Розклад уроків з 24.02.2022 р.